Werkvoorbereider. Vaste baan! – Eindhoven en Breda

Introductie

Ben jij een werkvoorbereider die net zo makkelijk kan schakelen tussen woningbouw en utiliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou. Dit innovatieve vooruitstrevende bouwbedrijf bied je een vast contract met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Organisatie

De focus van de opdrachtgever ligt zowel op nieuwbouw als op renovatie & onderhoud. Dit kan binnen de woningbouw maar ook in de utiliteit zijn. Kenmerkend voor de organisatie zijn de korte lijnen, groot verantwoordelijkheid, afwisseling en kansen om je te ontwikkelen en dit alles met de kenmerkende Brabantse gemoedelijkheid.

Functie

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat zodra een project gegund wordt, deze gerealiseerd wordt, door middel van een planmatig verloop van alle voorbereidende werkzaamheden. Centraal staan daar bij tijd, budget en technische specificaties. Je zorgt ervoor dat tijdige levering van materiaal, goederen en diensten gewaarborgd wordt en de uitvoering optimaal wordt ondersteund. De uitvoering van jouw projecten zijn met name gericht op nieuwbouw van appartementen en utilitaire panden. Je werkt in bouwteams die onder leiding staan van een projectleider.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde MBO/HBO opleiding Bouwkunde. Werkervaring heb je opgedaan binnen de werkvoorbereiding van projecten binnen de utiliteit en utilitaire woningbouw. Je bent bekend met diverse bouwsystemen en bouwmethodieken. Je bent in staat tot het maken van en bewaken van (inkoop) schema’s, tijdsplanningen en tijdig plannen van en juiste levering van capaciteit. Termen als ondernemerschap, pro activiteit en gedrevenheid zijn je niet vreemd. Daarnaast ben je een echte teamplayer.

Aanbod

De opdrachtgever biedt je een uitdagende en afwisselende functie en een vast dienstverband. Naast goede primaire en passende secundaire arbeidsvoorwaardenpakket zijn er volop kansen om je verder te ontwikkelen door middel van workshops, cursussen en opleidingen.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.