Werkvoorbereider Utiliteitsbouw – Rotterdam

Introductie

In verband met de groei van de orderportefeuille van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een allround werkvoorbereider met een voorkeur voor utiliteitsbouw.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer in Rotterdam, het bedrijf is actief in woningbouw, renovatie en onderhoud en utiliteitsbouw.

Functie

U bent verantwoordelijk voor de technische en organisatorische werkvoorbereiding. U doet een voorstel voor de bouwplaats inrichting en lost de bijbehorende logistieke uitdagingen op. De projecten zijn vaak binnenstedelijk. U werkt nauw samen met de uitvoering en de projectleiding. U werkt afwisselend vanaf kantoor en vanaf het project.

Functie eisen

U heeft minimaal een afgeronde een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde en minimaal vijf jaar ervaring als zelfstandig werkvoorbereider.. U ben communicatief vaardig, innovatief, gedreven en een echte teamspeler. U beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. U bent vaardig met Autocad en u woont in Zuid Holland.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een prima arbeidsvoorwaarden pakket. U krijgt veel vrijheid bij de uitoefening van uw werkzaamheden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Caroline Wassenaar 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever.