Werkvoorbereider Utiliteitsbouw – Rotterdam

Introductie

In verband met de groei van de orderportefeuille van onze opdrachtgever zijn wij met spoed op zoek naar een werkvoorbereider utiliteitsbouw.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer gevestigd in de regio Rotterdam. Het bedrijf is actief in utiliteitsbouw.

Functie

U bent verantwoordelijk voor de technische en organisatorische werkvoorbereiding van de aan u toegewezen projecten. De projectgrootte is variabel, tussen de 1 en 4 miljoen. Afhankelijk van de grootte van de projecten bent u ook verantwoordelijk voor de projectleiding. U verricht uw werkzaamheden vanaf kantoor. Minimaal 1 keer per week bent u aanwezig op uw projecten. Het betreft projecten in bouwteam en projecten vanaf de aanbestedingskalender. U rapporteert aan de projectleiding.

Functie eisen

U heeft minimaal een afgeronde MBO of HBO opleiding Bouwkunde en minimaal 10 jaar ervaring als zelfstandig werkvoorbereider in de utiliteitsbouw. U bent vaardig met AutoCad en u heeft ervaring met BIM. U bent proactief, gedreven, een echte teamspeler en uw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend. U woont in Zuid-Holland.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u veel vrijheid en verantwoordelijkheid bij de uitoefening van uw werkzaamheden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Caroline Wassenaar 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.