Werkvoorbereider Utiliteitsbouw – Amsterdam

Introductie

Wil jij betrokken zijn bij de bouw van aansprekende utiliteitsbouwprojecten te Amsterdam? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor je! Deze veelzijdige bouwer zoekt naar ervaren werkvoorbereiders die bekend zijn met BIM.

Organisatie

Je komt te werken bij een aannemer die al jaren in en rondom Amsterdam bouwt. Zij is gespecialiseerd in de utiliteitsbouw (soms gecombineerd met appartementen). Projecten worden vanaf de ontwikkelingsfase opgepakt en zij werkt uitsluitend met onderaannemers. Bream is een sleutelwoord wat in alle projecten teruggevonden kan worden.

Functie

Je bent betrokken bij de werkvoorbereiding van aansprekende projecten. De projecten zijn echter zo complex dat je “slechtst” een deel van het project zult voorbereiden. Dit kan de ruwbouw zijn, afbouw of gevel. Je verricht voor één van deze onderdelen zowel de technische als organisatorische werkvoorbereiding. Je start jouw werkzaamheden vanaf kantoor, maar bij start uitvoering werk je vanuit de bouwkeet.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een diploma MTS of HTS Bouwkunde. De projecten worden vanuit BIM voorbereid en ervaring met Solibri is een must. Je bent geen solist en jouw communicatieve vaardigheden behoren goed te zijn. Voor onze opdrachtgever is het van belang dat je een project technisch goed kan doorgronden. Daarnaast bent je woonachtig binnen een straal van 30 kilometer rondom Amsterdam.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst eerst een detacheringstermijn van 12 maanden aan te gaan. Bij goed functioneren word je een vast dienstverband aangeboden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 0638684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.