Werkvoorbereider/Uitvoerder Villabouw – Almere

Introductie

Jij bent verantwoordelijk voor de gehele werkvoorbereiding en uitvoering van gemiddeld 4 projecten. Het gaat om vrije sector woningen met een hoog afwerkingsniveau.

Organisatie

Onze opdrachtgever kent een lange geschiedenis die ver terug gaat in de tijd. Zij is specialist in de vrije sector woningbouw en hebben het concept cataloguswoningen in Nederland geïntroduceerd. Van origine gevestigd in het Oosten van het land, momenteel actief vanuit een centraal gelegen vestiging in Nederland. Zij bouwen echter in grote delen van Nederland.

Functie

Projecten worden 1 op 1 verkregen van de klant. Na het maken van het definitieve ontwerp stap jij in. Je draagt zorg voor de gehele voorbereiding en je vervaardigt de inkoopspiegels ten behoeve van de directie. Je hebt veelvuldig contact met de klant om eventuele nieuwe koperswensen door te voeren. Tijdens de uitvoering bezoek jij regelmatig de bouwplaats en heb jij overleg met de voorman. Je bewaakt de veiligheid, kwaliteit, budget en planning. Je rapporteert aan de directie. Gemiddeld draag je zorg voor 4 projecten tegelijk.

Functie-eisen

Je hebt een diploma MTS of HTS bouwkunde en aantoonbare ervaring in de luxe woningbouw. Daarnaast beschik je over een geldig certificaat VCA VOL en BHV. Ervaring met BIM is een pre. Wij zoeken een initiatiefnemer die mee wil werken aan de verdere groei van onze opdrachtgever.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst je direct een contract aan te bieden. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en bij deze functie hoort ook een leaseauto!

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.