Werkvoorbereider/Uitvoerder – Utrecht

Introductie

Veelzijdige functie waarin u betrokken bent met projecten in de renovatie en verbouw van utilitaire werken.

Organisatie

Onze opdrachtgever maakt onderdeel uit van een internationaal opererend aannemingsbedrijf. Dit bedrijfsonderdeel houdt zich uitsluitend bezig met de renovatie en verbouw van utilitaire projecten. Projecten kunnen oplopen tot 3,5 miljoen euro. Voor deze regiovestiging zijn 40 mensen werkzaam.

Functie

In deze functie bent u verantwoordelijk voor de gehele werkvoorbereiding van de projecten. Bij kleinere projecten stuurt u ook de uitvoering aan en controleert u het werk van de voorman. De inkoopvoorbereiding valt onder de afdeling inkoop maar kleinere zaken kunt u zelf inkopen. U bent in staat om het meer- en minderwerk zelf te begroten.

Functie eisen

Voor deze functie bent u in het bezit van een diploma MTS of HTS bouwkunde aangevuld met een geldig certificaat VCA VOL. Indien u bekend met met de automatiseringsprogramma’s Ibis trad, Focus en SAP dan is dit een pre. U bent woonachtig in de provincie Utrecht.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst in eerste instantie een detacheringsperiode van 6 maanden aan te gaan. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.