Werkvoorbereider Timmerfabriek – Houten

Introductie

Wij zijn zoekende naar een werkvoorbereider die in de timmerfabriek de productieprocessen moet optimaliseren.

Organisatie

Een regionaal opererend aannemingsbedrijf voornamelijk actief in de renovatie en verbouw. Echter, de laatste tijd zijn er enkele grote nieuwbouwprojecten aangetrokken. Voor de organisatie zijn 45 mensen werkzaam, hebben zij een eigen timmerwerkplaats en een meubelafdeling.

Functie

Voor de timmerfabriek van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider. U bent betrokken bij de productie van kozijnen en interieur. In deze functie bent u verantwoordelijk voor het inmeten, vervaardigen van calculaties, uittrekken en bestellen van materialen, tekenwerk en de aansturing van het productieproces. Al met al een veel omvattende functie bij een gezonde organisatie.

Functie-eisen

Naast een diploma MTS bouwkunde hebt u ervaring met AutoCad (SketchUp). Affiniteit met interieur en bouw is een must. U zult veelvuldig uw werk verrichten in bewoonde situaties. U communicatieve en sociale vaardigheden zijn daarom sterk ontwikkeld. U bent woonachtig in de regio Utrecht.

Aanbod

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO. Na een detacheringsperiode van 12 maanden en bij goed functioneren wordt u een vaste aanstelling geboden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 0638684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.