Werkvoorbereider/Tekenaar Retail – Purmerend

Introductie

Ben jij de persoon met aandacht voor detail en affiniteit met Retail projecten? Ben jij de persoon die graag in een dynamische omgeving werkt? Ben jij ondernemend en beschik je over zelf startend vermogen? Neem dan contact op met Centerpoint!

Organisatie

Je komt te werken bij een bouwmanagementbureau actief in de verbouw van Retail. Projecten worden door heel Nederland uitgevoerd en voor het bedrijf zijn 23 mensen werkzaam. Projecten worden vanaf het PvE opgepakt en begeleid tot en met de uitvoering.

Functie

Wij zijn op zoek naar een werkvoorbereider/tekenaar. Jij vervult de rol van assistent en ondersteunt de projectleider. Je documenteert, voert de projectadministratie en waar nodig pas je tekeningen aan. Daarnaast onderhoud jij de contacten met opdrachtgever en onderaannemers. Je coördineert, controleert en bewaakt mede de voortgang van de projecten.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde opleiding MTS bouwkunde en affiniteit met retail projecten. Naast jouw technisch inzicht verlies jij de commerciële belangen niet uit het oog. Je hebt kennis van Office, Autocad of Revit en je bent woonachtig in de regio Amsterdam.

Aanbod

Het betreft een detacheringsperiode van 7 maanden. Bij goed functioneren word je hierna een vaste aanstelling geboden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.