Werkvoorbereider Sloopwerken – Amsterdam

Introductie

Een veelzijdige functie waarin je zowel commercieel als technisch bij diverse binnenstedelijke sloopprojecten betrokken bent. Bij de sloop van objecten komt meer om de hoek kijken dan u denkt en veiligheid is daar zeker een onderdeel van. Durf jij het aan?

Organisatie

Onze opdrachtgever is specialist in diamanttechniek, zoals betonboren en betonzagen en daarnaast in sloopwerken. Met een team van 19 man voeren zij in opdracht van de hoofdaannemer haar opdrachten uit. Het kan hier gaan om totaalsloop of renovatiesloop, vooral binnenstedelijk.

Functie

De planner is verantwoordelijk voor het behalen van de bezettingsgraad van de manuren, auto’s en gereedschappen. Dit doe jij door het optimaal inplannen en naleven van de opdrachten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de mensen op de werkvloer.

Jij als planner hebt, in overleg met de directeur en na het ontvangen van de opdracht, contact met de klant. Tijdens dit contact registreer jij nauwkeurig de opdrachtgegevens. Zodra de opdracht is ingepland, stuur jij de opdrachtbevestiging naar de klant.

Jij blijft tijdens de uitvoering van het project blijft nauw in contact met de projectleiders. Je verwerkt Eventuele vertragingen direct in de planning en communiceer je, indien nodig, met de klant. Jij zorgt ervoor dat de opdracht door jou of door de directeur wordt opgeleverd.

Functie-eisen

Je bent minimaal in het bezit van een diploma MTS bouwkunde met daarnaast een geldig VCA VOL certificaat. Bovendien heb je enkele jaren ervaring met sloopwerken.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst eerst een detacheringsperiode aan te gaan van 12 maanden. BIj goed functioneren word je daarna een contract aangeboden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.