Werkvoorbereider Sloopwerken – Amsterdam

Introductie

Een veelzijdige functie waarin u zowel commercieel als technisch bij diverse binnenstedelijke sloopprojecten betrokken bent.

Organisatie

Onze opdrachtgever is specialist in diamanttechniek, zoals betonboren en betonzagen en daarnaast in sloopwerken. Met een team van 19 man voeren zij in opdracht van de hoofdaannemer haar opdrachten uit. Het kan hier gaan om totaalsloop of renovatiesloop, vooral binnenstedelijk.

Functie

De planner is verantwoordelijk voor het behalen van de bezettingsgraad van de manuren, auto’s en gereedschappen. Dit doet hij door het optimaal inplannen en naleven van de opdrachten. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de mensen op de werkvloer.

De planner heeft, in overleg met de directeur, na het ontvangen van de opdracht contact met de klant. Tijdens dit contact registreert hij nauwkeurig de opdrachtgegevens. Zodra de opdracht is ingepland, stuurt hij de opdrachtbevestiging naar de klant.

Tijdens de uitvoering van het project blijft de planner in contact met zijn projectleiders. Eventuele vertragingen verwerkt hij direct in de planning en communiceert hij indien nodig met de klant. Eveneens registreert hij welke werknemers de vertraging veroorzaken. De planner zorgt dat de opdracht door hem of door de directeur wordt opgeleverd.

Functie-eisen

Voor deze functie bent u minimaal in het bezit van een diploma MTS bouwkunde met daarnaast een geldig VCA VOL certificaat. Bovendien heeft u enkele jaren ervaring met sloopwerken.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst eerst een detacheringsperiode aan te gaan van 12 maanden. BIj goed functioneren wordt u daarna een contract aangeboden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.