Werkvoorbereider Service en Onderhoud (vaste baan). – Apeldoorn

Introductie

Wij zoeken voor de afdeling Service en Onderhoud een ervaren Werkvoorbereider Service en Onderhoud. In deze functie ben jij het aanspreekpunt naar de bewoners en gebruikers bij klachten, storingen, schade en onderhoudswerkzaamheden. Jij coördineert alle activiteiten en je stuurt het hele proces aan.

Organisatie

Onze relatie is een aannemer van woning- en u-bouw en ontwikkeld eigen projecten en bouwt in opdracht van vastgoedbeleggers.

Functie

Als Service Coördinator ben jij het aanspreekpunt naar de bewoners en gebruikers van de uitvoerende en opgeleverde bouwprojecten. Je stuurt bij waar nodig in de uitvoeringsfase bij klachten en bij de gebruikers help je de gebruiker zo goed bij het verhelpen van het probleem. Je streeft naar hoge kwaliteit van de projecten en je vindt klanttevredenheid normaal.
Je coördineert de afhandeling van de klachten en beoordeelt op basis van de ontvangen informatie de situatie. Je stuurt de vaklieden, leveranciers of onderaannemers aan en maakt de opdrachten in het systeem. Je analyseert de klachten en doet verbetervoorstellen naar de directie om bouwfouten in de toekomst te voorkomen.
Je besteld de benodigde materialen en verstrekt de opdracht aan de eigen vaklieden of onderaannemers. Je maakt de afspraken met de bewoners en draagt zorg voor een goede registratie van de klacht en oplossing. Je bewaakt de kwaliteit en zorgt dat de klant naar beste vermogen is geholpen.

Functie-eisen

Wij zoeken voor deze functie een service en klantgerichte coördinator die communicatief vaardig is, zowel schriftelijk als mondeling. Je werkt nauwkeurig en bent analytisch. Je kunt goed samenwerken en bent organisatorisch en systematisch. Voor deze functie is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de huidige wet en regelgeving, kwaliteitsvoorschriften en garantiebepalingen.
Je hebt minimaal een MBO opleiding Bouwkunde gevolgd en je bent enthousiast over deze functie, dan zie ik graag uw sollicitatie tegemoet middels een motivatiebrief en cv.

Aanbod

Wij bieden jou een mooie uitdaging binnen een financieel gezond aannemersbedrijf met uitzicht op een vaste aanstelling bij onze opdrachtgever.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544 of 0638684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.