Werkvoorbereider Service en Onderhoud – Leiden

Introductie

Gezocht: werkvoorbereider service en onderhoud die toe is aan een volgende stap.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer gevestigd in de regio Leiden. Het bedrijf is actief in woning- en utiliteitsbouw. Voor de afdeling service en onderhoud zoeken wij een werkvoorbereider.

Functie

U bent verantwoordelijk voor de technische en organisatorische werkvoorbereiding van uw projecten. U verricht uw werkzaamheden vanaf kantoor maar u bezoekt uw projecten regelmatig. U werkt nauw samen met de projectleider en de uitvoerder.

Functie-eisen

U heeft minimaal een afgeronde MTS of HTS opleiding Bouwkunde en minimaal 10 jaar ervaring als zelfstandig werkvoorbereider. U bent gericht op samenwerking en u heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. U woont in de regio Leiden.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.