Werkvoorbereider – ’s Hertogenbosch

Introductie

Wil u werken bij een mooi aannemersbedrijf in de regio Den Bosch waar projecten gemaakt worden waar men trots op is? Dan zijn wij op zoek naar u!

Organisatie

Onze opdrachtgever is actief in het gehele traject van planontwikkeling, utiliteits- en woningbouw, renovatie en onderhoud. Ze zijn innovatief op het gebied van realisatie en herstructurering van woon- en werkruimten.

Functie

Als werkvoorbereider komt u te werken in een enthousiast team dat verantwoordelijk is voor het uitvoeren van de technische en organisatorische werkvoorbereiding van de projecten. U levert als werkvoorbereider een optimale en tijdige projectuitvoering tegen minimale kosten. U zorgt voor de meest effectieve en efficiënte werkmethoden en geeft, indien nodig, advies over mogelijke alternatieven en optimalisaties. U toetst het werk aan de contractstukken, de kwaliteitseisen, de veiligheid en het milieu. Ook bent u bezig met het uitwerken en monitoren van gedetailleerde projectplanningen. Samen met partners en leveranciers zorgt u ervoor dat diensten en producten goed en op tijd op de bouwplaats aanwezig zijn.

Functie eisen

U heeft minimaal een afgeronde HBO opleiding bouwkunde en minimaal vijf jaar ervaring als zelfstandig werkvoorbereider bij een aannemer. U bent communicatief vaardig, gedreven, een echte teamspeler en u bent een loyale medewerker. Daarnaast heeft u een sterke affiniteit met IT en bent u op de hoogte van de nieuwste toepassingen en ontwikkelingen. Ervaring met BIM en UAV-GV is een pré. U woont in Noord Brabant.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u uitstekende arbeidsvoorwaarden en alle ruimte voor verdere persoonlijke groei en ontwikkeling.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Thea van Gelderen 073-8200301

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.