Werkvoorbereider – ’s Hertogenbosch

Introductie

Voor onze opdrachtgever, een grote landelijk zelfstandig opererende overheidsorganisatie, zijn wij per direct op zoek naar een werkvoorbereider bouwkunde!

Organisatie

Onze opdrachtgever is actief in de regio Brabant. De projecten bevinden zich in de regio Gelderland, Limburg en Oost Brabant. Het bedrijf is gespecialiseerd in verbouw, renovatie, installatie, afbouw en onderhoud van complete bedrijfspanden en overheidsgebouwen.

Functie

U bent verantwoordelijk voor project- en/of onderhoudscontracten t.a.v. de gehele werkvoorbereiding, U stelt begrotingen op, maakt calculaties en rapportages. U bent verantwoordelijk voor de nazorg na oplevering van een project. U bezoekt af en toe de projectlocaties en lost eventuele problemen in de uitvoering op. U bent mede verantwoordelijk voor de projectadministratie en het aanleveren van de gegevens voor de projectbewaking.

Functie-eisen

U bent in het bezit van een MBO diploma Bouwkunde. U heeft bij voorkeur 3 tot 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. U beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent probleemoplossend ingesteld. U bent in staat om zelfstandig te werken en bent administratief goed onderlegd.

Aanbod

Onze opdrachtgever is een bedrijf waar enthousiaste en vakbekwame mensen werken. Naast een goed salaris bieden zij ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. U krijgt de kans om uzelf te ontwikkelen en te ontplooien. Het bedrijf typeert zich als een no–nonsense organisatie met korte communicatielijnen en een bedrijfscultuur waarin collega’s voor elkaar klaar staan.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 06-38684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.