Werkvoorbereider – ‘s-Hertogenbosch

Introductie

Voor onze opdrachtgever, een interieurbouwer en al meerdere jaren specialist in turn key timmer-en interieurprojecten, zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider die een passie heeft voor mooie projecten!

Organisatie

Onze opdrachtgever denkt in kansen in plaats van beperkingen. Zij verzorgen de projecten van A t/m Z daarbij valt te denken aan interieur, wanden, vloeren, plafonds, verlichting, luchtinstallatie etc. Zij realiseren de ideeën en bieden daarbij heldere en creatieve oplossing. Ze zijn daarom de ideale partner voor diverse interieurprojecten, of het nu gaat om verbouwing of een compleet nieuw interieur. Zij verzorgen interieurs voor diverse winkels en winkelketens, architecten en projectmanagementbureaus.

Functie

Als werkvoorbereider neemt u graag het voortouw in uiteenlopende projecten. U bent de verbindende factor tussen externe partijen en de werkvloer. U zorgt ervoor dat u in het bezit bent van alle benodigde informatie om ontwerpen/tekeningen te maken. Om dit te kunnen realiseren beschikt u onder andere over voldoende kennis van diverse materialen en verbindingen. Daarnaast bent u verantwoordelijk voor het bestellen van benodigde materialen en zorgt u ervoor dat dit tijdig aanwezig is, zodat de productie verder kan.

Functie eisen

U beschikt over een afgeronde MBO opleiding in de bouwkunde. U heeft aantoonbare werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie. U heeft kennis van Imos en Autocad. Proteus is een pré. U neemt graag het voortouw binnen diverse projecten. U bent stressbestendig en u hebt een oplossingsgericht denkvermogen.

Aanbod

Onze opdrachtgever typeert zich als een dynamische familiebedrijf dat de afgelopen jaren flink gegroeid is. Zij hechten veel waarde aan een goede werksfeer en bieden de medewerkers veel ruimte voor verdere persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend!

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.