Werkvoorbereider – ’s Hertogenbosch

Introductie

Bent u de werkvoorbereider die in staat is om zelfstandig de bouw van gezondheidscentra voor te bereiden?

Organisatie

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de ontwikkeling en realisatie van gezondheidscentra en huisartsenpraktijken. Het bedrijf is een creatieve, full-service partner bij het vinden van duurzame huisvesting, in architectuur, interieurontwerp, bouw en projectmanagement.

Functie

In de functie van werkvoorbereider bent u de schakel tussen de projectleider en uitvoering. U verzorgt de technische en organisatorische werkvoorbereiding en daarnaast bereidt u de inkoop voor. U maakt zowel de calculatie als nacalculatie en bereidt het werk cq. project voor. U bewaakt de begroting en controleert de voortgang en kwaliteit. U bewaakt het meer- en minderwerk, beheert de documentenstroom en u houdt de projectplanning bij. U ondersteunt de projectleider en neemt deel aan werkoverleg.

Functie-eisen

Voor deze vacature bent u minimaal in het bezit van het diploma MTS Bouwkunde. U bent in staat om zelfstandig te werken. Naast uw ervaring als werkvoorbereider bent u bekend met de programma’s autocad, BIM, Ibis trad en Office. U bent in het bezit van een helicopterview en bent communicatief zeer vaardig. U bent een echte doorpakker en u hebt gevoel voor deadlines. U kunt goed zelfstandig en onder druk werken.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst in eerste instantie een detacheringsperiode van 7 maanden aan te gaan. Bij goed functioneren wordt u daarna een vaste aanstelling geboden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 06-38684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.