Werkvoorbereider. – ’s Hertogenbosch

Introductie

Ben jij die werkvoorbereider die in staat is om zelfstandig de bouw van gezondheidscentra voor te bereiden? De opdrachtgever, een bouw en projectadvies bureau, is gespecialiseerd in ontwikkeling en realisatie van gezondheidscentra en huisartsenpraktijk. Dus wil jij hier je steentje aan bijdrage?

Organisatie

De opdrachtgever is een creatieve, full-service partner bij het vinden van duurzame huisvesting, in architectuur, interieurontwerp, bouw en projectmanagement. Ze hebben een klein enthousiast team met een breed scala van projecten, van bestaande renovatiepanden toe grote nieuwbouw projecten. Ze hebben een jarenlange ervaring en een heldere visie op de eerstelijns gezondheidszorg.

Functie

In de functie van werkvoorbereider ben je de schakel tussen de projectleider en uitvoering. Je verzorgt de technische en organisatorische werkvoorbereiding en daarnaast bereid je de inkoop voor. Je maakt zowel de calculatie als nacalculatie en bereidt het werk cq. project voor. Tevens bewaak je de begroting en controleert de voortgang en kwaliteit en bewaak je het meer- en minderwerk, beheert de documentenstroom en u houdt de projectplanning bij. Je ondersteunt de projectleider en neemt deel aan werkoverleg.

Functie-eisen

Voor deze vacature ben je minimaal in het bezit van het diploma MTS Bouwkunde. Je bent in staat om zelfstandig te werken. Naast je ervaring als werkvoorbereider ben je bekend met de programma’s autocad, BIM, Ibis trad en Office. Je bent in het bezit van een helicopterview en communicatief zeer vaardig. Je bent een echte doorpakker en heb gevoel voor deadlines. Je kan goed zelfstandig en onder druk werken.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst in eerste instantie een detacheringsperiode van 7 maanden aan te gaan. Bij goed functioneren krijg je een vaste aanstelling.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409.

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.