Werkvoorbereider – ’s Hertogenbosch

Introductie

Vindt u het leuk om als “spin in het web” binnen een projectteam te functioneren? Dan bent u de werkvoorbereider die we zoeken!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een daadkrachtige bouwonderneming in de regio Den Bosch met de focus op woning- en utiliteitsbouw, herbestemming en transformatie, renovatie en onderhoud.

Functie

Als werkvoorbereider bent u de ‘spin in het web’ binnen het projectteam. U werkt mee en ervaart zo het hele gebied van werkvoorbereiding, met alle daaraan gerelateerde zaken zoals inkoopondersteuning en onderaanneming. U deelt kennis en informatie over diverse aspecten van het project binnen het projectteam en zorgt voor een goede informatiestroom. U berekent, selecteert en controleert het benodigde materiaal, U stelt aanvragen op. U onderhoudt contact met onderaannemers, leveranciers en autoriteiten, U verzorgt rapportages aan de hand van ontvangen informatie over voortgang en resultaat.

Functie eisen

U bent in het bezit van minimaal MBO diploma bouwkunde. U beschikt over een relevante werkervaring als werkvoorbereider. U heeft de ambitie om de beste te worden en denkt in mogelijkheden. U bent leergierig en neemt initiatief. U bent communicatief goed onderlegd en klantgericht. U bent iemand die graag meedenkt over procesverbeteringen.

Aanbod

Onze opdrachtgever heeft een platte structuur en werkt markt-en klantgericht. Zij bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder ruime opleidingsmogelijkheden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Thea van Gelderen 073-8200301

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.