Werkvoorbereider Ruwbouw. – Rotterdam

Introductie

In verband met de groei van de orderportefeuille van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider ruwbouw met een passie voor techniek.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer met een hechte bedrijfscultuur. Het bedrijf is actief in grootschalige woningbouw (gestapeld en grondgebonden) en utiliteitsbouw.

Functie

U bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van de ruwbouw. U bent vanaf het VO tot en met de ruwbouw betrokken bij uw projecten. Het betreft projecten in woningbouw en utiliteitsbouw. U bent verantwoordelijk voor het maken van correcte planningen, de bouwplaats inrichting, het onderhouden van contacten met leveranciers en onderaannemers, het bijwonen van diverse overleggen en het beheren van de informatiestromen. U werkt nauw samen met de uitvoerders op het project. U voert uw werkzaamheden voornamelijk op de projectlocatie uit.

Functie eisen

U hebt een bouwkundige opleiding op HBO niveau of gelijkwaardig en enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. U bent bekend met moderne contractvormen en u heeft ervaring met BIM. U geeft gevraagd en ongevraagd advies. U bent de spin in het web en u gaat uw verantwoordelijkheden niet uit de weg. U bent communicatief vaardig en gericht op samenwerking.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een prima pakket arbeidsvoorwaarden. Doorgroeimogelijkheden zijn volop aanwezig.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Caroline Wassenaar 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.