Werkvoorbereider Restauratie – Leiden

Introductie

Heeft u ervaring als werkvoorbereider in de restauratie en lijkt het u een uitdaging om uw bijdrage te leveren aan de restauratie van een aansprekend gebouw? Dan komen wij graag met u in contact.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer actief in renovatie en restauratie. In verband met de groei van de activiteiten is deze vacature ontstaan.

Functie

U bent verantwoordelijk voor de organisatorische en technische werkvoorbereiding van een complex restauratieproject. U maakt werkplannen en sluit contracten af met onderaannemers en leveranciers. U denkt na over de logistieke uitdagingen en lost deze op. U registreert meer- en minderwerk en u houdt de planningen bij. Eventuele afwijkingen signaleert u proactief. Als werkvoorbereider geeft u technische en organisatorische ondersteuning aan de projectleider en de uitvoering.

Functie eisen

U heeft een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde en minimaal vijf jaar ervaring als werkvoorbereider, bij voorkeur in de restauratie. U bent gedreven, communicatief vaardig en u houdt van onverwachte uitdagingen in uw werk. U gaat uw verantwoordelijkheden niet uit de weg en bent een echte teamspeler.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u de kans om uw bijdrage te leveren aan een niet alledaags project. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Caroline Wassenaar 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.