Werkvoorbereider Renovatie Utiliteitsbouw (Vaste Baan) – Amsterdam

Introductie

Wil je werken bij een aannemer die het toch net iets anders doet dan haar collega bedrijven? Reageer dan nu! Een uitdagende functie bij een interessante aannemer te Amsterdam.

Organisatie

Onze opdrachtgevers is een middelgroot aannemingsbedrijf actief in de Randstad. Voor het bedrijf zijn 150 mensen werkzaam. Hiervan betreffen het 100 vaklieden in de verschillende disciplines, van loodgieters tot stukadoors. Van stoffeerders tot timmerlieden. Voor de opdrachtgever altijd één aanspreekpunt en geen onderaannemers. Projecten variëren van 100K tot 5 miljoen euro en worden voornamelijk gerealiseerd in de renovatie van utilitaire werken maar sinds kort heeft zij er ook een discipline aan toegevoegd, het onderkelderen van panden in Amsterdam.

Functie

Onze opdrachtgever is op zoek naar de allround werkvoorbereider. Na gunning ben je geheel zelfstandig verantwoordelijk voor jouw projecten. Je verzorgt zowel de technische als organisatorische werkvoorbereiding. Ook de inkoopvoorbereiding en het maken van de spiegels vallen onder jouw verantwoording, de inkoop zelf zal door de projectleider afgesloten worden. Je bewaakt de financiële administratie en je houdt het meer- en minderwerk bij. Tijdens de vergadering draag je zorg voor de notulering.

Functie-eisen

Voor deze functie ben je in het bezit van een diploma HTS bouwkunde en heb je aantoonbare ervaring in een gelijke functie. Bovendien ben je in het bezit van een geldig VCA VOL certificaat aangezien je vaak de projecten zult bezoeken. Naast het Office pakket zou het een pre zijn wanneer je bekend bent met het planningsprogramma Astra. Je bent woonachtig binnen een straal van 30 kilometer rondom Amsterdam.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst je direct een arbeidsovereenkomst aan te bieden met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie


Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.