Werkvoorbereider Renovatie/Restauratie (Vaste Baan) – Heemstede

Introductie

Heb jij affiniteit met restauratie/renovatie en je bent een goede werkvoorbereider die toe is aan een nieuwe vaste baan, reageer dan nu!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgroot aannemingsbedrijf actief in de woning- en utiliteitsbouw. Projecten worden gerealiseerd vanuit eigen ontwikkeling, bouwteams en in mindere mate vanuit de aanbestedingsmarkt. Voor de organisatie zijn 70 mensen werkzaam en de projecten worden in de Randstad uitgevoerd. De projecten kenmerken zich door haar binnenstedelijke karakter.

Functie

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkvoorbereider die feeling heeft met monumentale panden. In een prachtig monumentaal pand zal een hotel en restaurant gerealiseerd moeten worden. Deels nieuwbouw, deel renovatie en restauratie. In deze functie ben je mede verantwoordelijk voor de gehele werkvoorbereiding, zowel technisch als organisatorisch. De bouwsom bedraagt 8 miljoen euro.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een diploma HTS bouwkunde en hebt aantoonbare ervaring met renovatie- en restauratieprojecten. Je bent woonachtig binnen een straal van 30 kilometer rondom Haarlem.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst je direct een arbeidscontract aan te bieden met goede arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.