Werkvoorbereider Renovatie & Onderhoud VASTE BAAN! – Eindhoven

Introductie

In verband met de doorgroei van de huidige werkvoorbereider bij onze opdrachtgever zijn wij met spoed op zoek naar ervaren werkvoorbereider. Het betreft een vaste baan. De projecten zijn vooral in Brabant.

Organisatie

De opdrachtgever is een multidisciplinair renovatiebedrijf met voornamelijk woningcorporaties als opdrachtgever. Ze hebben een bijzondere kijk op renoveren en dat zien opdrachtgevers terug in de praktijk. Anders dan dat je van een bouwbedrijf verwacht, bouwen zij niet alleen met stenen en cement. Ze renoveren fysiek én sociaal en investeren in een betere toekomst voor de bewoners van een wijk.

Functie

Samen met 4 andere werkvoorbereider ben je het aanspreekpunt en sparringpartner voor de uitvoerder. Je werkt samen met een enthousiast team van calculators, projectleider, bedrijfsleider, andere werkvoorbereiders en uitvoerders. Je bevordert de bouw- en plan technische werkvoorbereiding en werkbegeleiding en bent hierin het eerste aanspreekpunt voor de projectleider. Je hebt de lead in de bewakingen van afspraken rondom, tijd, kwaliteit en geld en bewaakt deze 3- eenheid bij het voorbereiden van het project en natuurlijk ook tijdens de uitvoering. Je signaleert de knelpunten, controleert de tekeningen en past deze indien nodig aan. Je stelt de uitvoeringsplanning op in overleg met de projectleider en je verzorgt de inkoop van materialen en regelt de afspraken met de onderaannemers. Met jouw inspanningen wordt het project optimaal voorbereid en komt het bijna perfect in de uitvoering!. Het resultaat van je harde werk is een optimaal gerealiseerd project, tevreden bewoners en een happy customer.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding Bouwkunde en drie tot vijf jaar ervaring als werkvoorbereider bij een aannemer. Je bent gedreven, een echte teamspeler en een loyale werknemer. Ervaring met renovatie & onderhoud is een pré. Kennis van actuele wettelijke regelgeving en het Bouwbesluit is belangrijk. Je bent proactief, een organisator pur sang, en jouw communicatie is sterk. Daarnaast ben je klantgericht, nieuwsgierig, stressbestendig en heb je een gezonde dosis humor & relativeringsvermogen.

Aanbod

Je komt te werken in een dynamisch en sterk vooruitstrevend bedrijf met een gezonde bedrijfscultuur met korte organisatielijnen. Onze opdrachtgever biedt je een prettige werkomgeving en volop kansen en ontwikkelmogelijkheden. Tegenover je kennis en knowhow staat een aantrekkelijke beloning.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.