Werkvoorbereider Renovatie – Hoofddorp

Introductie

Een zelfstandige functie binnen een familiebedrijf dat met korte lijnen wordt aangestuurd endie u het vertrouwen geeft om verantwoordelijkheid te nemen.

Organisatie

Het betreft hier een klein aannemingsbedrijf actief in de renovatie en verbouw. Voor het bedrijf zijn 12 mensen werkzaam en de projectgrootte kan oplopen tot 500K. Projecten worden uitgevoerd in en rondom Amsterdam.

Functie

In deze functie bent u, na gunning, verantwoordelijk voor de gehele voorbereiding van het project. U controleert de tekeningen, signaleert meer- en minderwerk, vraagt offertes op en u maakt de planning. Tijdens de uitvoering houdt u nauw contact met de mannen buiten. Daarnaast bent u verantwoordelijk voor de bouwplaatsinrichting en onderhoudt u de contacten met onderaannemers en ZZP-ers.

Functie-eisen

Voor deze functie bent u in het bezit van een diploma MTS bouwkunde. Wat voor onze opdrachtgever van belang is, is het technisch en praktisch inzicht van de nieuwe werkvoorbereider. U weet wat er op de bouwplaats speelt en u bent in staat om in oplossingen te denken. U bent woonachtig binnen een straal van 30 kilometer rondom Hoofddorp.

Aanbod

Het betreft hier een detacheringsperiode van 12 maanden. Bij goed functioneren wordt u hierna een vaste aanstelling geboden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.