Werkvoorbereider Renovatie & Herbestemming – ’s Hertogenbosch

Introductie

Wordt u uitgedaagd door de combinatie van oud en nieuw en wilt u doorgroeien naar de functie van projectleider? Dan zijn we op zoek naar u!

Organisatie

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in renovatie, restauratie, herbestemmen en gespecialiseerde nieuwbouw. De voortdurende bijscholing en het enthousiasme van deze vakmensen zorgen ervoor dat ieder project als een uitdaging gezien wordt.

Functie

Door mee te denken met de opdrachtgever en samen te sparren bereiken u en uw collega’s het beste resultaat. U bent van A tot en met Z verantwoordelijk voor één of meerdere projecten. U ziet toe op een goede en tijdige voorbereiding en draagt indien nodig uw steentje bij aan de werkvoorbereiding en calculatie. U bewaakt de voortgang van uw projecten en handelt meer- en minderwerk af. U vervaardigt financiële rapportages voor het management en geeft gevraagd en ongevraagd advies. U onderhoudt contacten met uw opdrachtgevers en onderaannemers. U rapporteert aan de bedrijfsleiding en werkt nauw samen met uw collega projectleiders en de werkvoorbereiding.

Functie-eisen

U heeft een afgeronde MBO of HBO opleiding bouwkunde en minimaal 3 tot 5 jaar ervaring als werkvoorbereider. U bent vaardig met Autocad en Microsoft Office. U bent oprecht geïnteresseerd in het totale bouwproces. Verder bent u ambitieus, gedreven en gericht op verdere ontwikkeling. U heeft kwaliteit en collegialiteit hoog in het vaandel staan en u gaat klantgericht te werk. U woont in Noord Brabant

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een zelfstandige functie waarin u veel vrijheid krijgt bij de uitoefening van uw functie. Er zijn volop kansen om u zelf te ontwikkelen en te ontplooien.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser: 06-38684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.