Werkvoorbereider Renovatie – Heemstede

Introductie

Als werkvoorbereider bent u samen met de projectleider verantwoordelijk voor renovatieprojecten tot 500K.

Organisatie

Onze opdrachtgever, een aannemingsbedrijf met 70 medewerkers, is gespecialiseerd in renovatie- en onderhoudsprojecten. Deze projecten worden gerealiseerd in het mutatie- en serviceonderhoud voor corporaties en voor renovatie en verbouw in de utiliteitsbouw. Haar werkgebied is de Randstad.

Functie

In deze functie bent u betrokken met renovatieprojecten voor overheidsgebouwen, zorginstellingen en scholen. De projectgrootte kan oplopen tot 500K. Samen met de projectleider draagt u de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van deze projecten. U bereidt de projecten voor, stuurt de uitvoering van kleinere projecten aan en voert de projectadministratie. U bent tevens mede verantwoordelijk voor de inkoop.

Functie eisen

U bent minimaal in het bezit van een diploma MTS bouwkunde en u bent bekend met renovatie- en onderhoudsprojecten. Enige ervaring met AutoCad is een pré. Naast uw bouwkundige vaardigheden heeft u sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden gezien het feit dat u veel contact heeft met u opdrachtgever.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst eerst een detacheringperiode van 12 maanden aan te gaan. Bij goed functioneren wordt u een arbeidsovereenkomst aangeboden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.