Werkvoorbereider Renovatie en Nieuwbouw – Amsterdam

Introductie

U kunt aan de slag bij één van Nederlands oudste aannemingsbedrijf!

Organisatie

Onze opdrachtgever heeft al meer dan 200 jaar haar sporen in de bouw verdient. Vanuit meerdere vestigingen is zij actief in Nederland. Zij opereert in alle disciplines van de bouw.

Functie

Voor de vestiging Amsterdam zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider. In deze functie assisteert u de projectleider. U bereidt de projecten in zijn geheel voor. Ook het meer- en minderwerk en de inkoopvoorbereiding behoren tot uw verantwoordelijkheden.

Functie eisen

Voor deze functie bent u minimaal in het bezit van een diploma MTS bouwkunde. Een certificaat VCA VOL is een pre. U hebt ervaring met projecten in de renovatie als nieuwbouw. Daarnaast bent u analytisch, praktisch ingesteld, klantgericht en flexibel. U bent woonachtig binnen een straal van 20 km rondom Amsterdam.

Aanbod

Het betreft hier een detacheringsperiode van 12 maanden. Bij goed functioneren wordt u, na deze periode, een contract aangeboden door onze opdrachtgever. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.