Werkvoorbereider Renovatie en Nieuwbouw – Alkmaar

Introductie

Jij bent de accurate en gestructureerde werkvoorbereider dier ervaring heeft in zowel nieuwbouw als renovatie en onderhoudsprojecten!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgroot bouwbedrijf met 93 werknemers en een gemiddelde jaaromzet van 54 miljoen. Zij is vooral actief in de renovatie en verbouw voor corporaties maar ook voor de zakelijke en particuliere markt. Daarnaast is zij ook actief in kleinschalige nieuwbouw. Haar werkgebied is Noord Holland.

Functie

In de functie van zelfstandig werkvoorbereider bij jij betrokken bij zowel renovatie, onderhoud als nieuwbouw. Projecten starten vanaf een bouwsom van 1 miljoen euro. Je draagt zorg voor de technische als organisatorische werkvoorbereiding, vervaardigt de werkvoorbereiding- en leveringsschema’s en je bereidt de inkoop voor. Je stelt de overeenkomsten op voor onderaanneming en toeleveranciers en bewaakt deze.Waar nodig pas jij de tekeningen aan, voert de projectadministratie en houdt het meer- en minderwerk bij.

Functie-eisen

Je bent minimaal in het bezit van een diploma MTS Bouwkunde. Voor onze opdrachtgever zijn de volgende eigenschappen van belang: betrouwbaar, accuratesse, communicatief vaardig, analytisch, gevoel voor prioriteit en en sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden. Voor deze functie ben je woonachtig in Noord Holland met een voorkeur boven het Noordzeekanaal.

Aanbod

Na een detacheringsperiode van 9 maanden en bij goed functioneren volgt een vast dienstverband bij onze opdrachtgever. Bij deze functie hoort uiteraard een goed salaris en overige voorwaarden conform de CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.