Werkvoorbereider Renovatie – Beverwijk

Introductie

Uitdagende functie voor een zeer prestigieus renovatieproject te Amsterdam. U maakt deel uit van een projectteam met meerdere werkvoorbereiders.

Organisatie

Onze opdrachtgever betreft een ontwikkelende aannemer actief in zowel de woning- als utiliteitsbouw. Dit kunnen zowel nieuwbouwprojecten als renovatieprojecten zijn. Projecten worden gerealiseerd in de Randstad. Voor de organisatie zijn 70 mensen werkzaam. De gemiddelde jaaromzet bedraagt 50 miljoen en voor 2017 zal dit 70 miljoen bedragen.

Functie

U bent betrokken bij de ver- nieuwbouw van een bestaand pand tot bedrijfsruimte. De bouwsom betreft 32 miljoen exclusief de inbouw. U bent verantwoordelijk voor de technische- en organisatorische werkvoorbereiding.

Functie eisen

Voor deze functie bent u minimaal in het bezit van een diploma MTS bouwkunde en daarnaast een geldig certificaat VCA VOL. Daarnaast hebt u minimaal 5 jaar ervaring in de renovatie en verbouw en in een gelijke functie. U bent in staat om in teamverband te opereren, toont initiatief en u durft beslissingen te nemen.

Aanbod

Het betreft hier in eerste instantie een detacheringsperiode van minimaal 9 maanden. Bij goed functioneren wordt u door onze opdrachtgever een arbeidsovereenkomst aangeboden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.