Werkvoorbereider – Regio Venray

Introductie

Alles tijdig, juist en helder gecommuniceerd op de bouw krijgen? Dan zijn wij op zoek naar jou als werkvoorbereider!

Organisatie

Bij de opdrachtgever draait het om mensen! Dit uit zich in een platte en open organisatie. Hierbij is de visie dat de medewerkers de pijlers zijn van de organisatie en wordt intern ondernemerschap en innovatief gedrag gepromoot. Je komt te werken in een hecht team waar je met je collega’s kan sparren over ideeën, je zorgen maar ook je wensen mee kan delen.

Functie

Als werkvoorbereider controleer je alle tekeningen, inclusief die van de onderaannemer. Je houdt je bezig met allerlei zaken, zoals VCA en bijvoorbeeld BREEAM. Je bent tot in detail op de hoogte over hoe de werken technisch uitgevoerd gaan worden. Als werkvoorbereider moet je hierover kunnen communiceren met zowel de onderaannemer als de projectleider, maar ook tussen hen en de collega’s op de bouwplaats. Daarnaast heb je contact met leveranciers en opdrachtgevers.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde. Je bent kostenbewust en kunt op die manier oplossingen financieel nog net dat beetje gunstiger maken. Je kunt omgaan met een wisselende werkdruk zoals een piek bij de opstart van een werk. Uiteraard afgewisseld met rustigere periodes, Je hebt de nodige technische kennis in huis, werkt gestructureerd en je bent communicatief vaardig. Je bent betrokken en creatief in oplossingen.

Aanbod

Wat je binnen bij de opdrachtgever proeft zijn de ambities en bevlogenheid van uiteenlopende specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Mensen die vanuit hun eigen discipline jou inspireren om out-of-the-box te denken. Bovendien krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en coachingstrajecten.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.