Werkvoorbereider – Regio Tilburg

Introductie

Wil jij als ervaren werkvoorbereider bijdrage aan het realiseren van mooie gebouwen, maar bovenal bedenken en creëren van de beste plek om te wonen, werken en leven?

Organisatie

De opdrachtgever is een ontwikkelende aannemer die de uitdaging en ambitie heeft om voorop te lopen, het beter en slimmer te doen. Dit doen ze door creatieve, innovatieve en kwalitatieve oplossingen te bedenken en met oog voor het belang van alle betrokkenen.

Functie

Als ervaren werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en het begeleiden van het project. Je bent medeverantwoordelijk voor het behalen van de voorgestelde doelstellingen. Als deelnemer aan het projectteam werk je nauw samen met de projectleiding, projectcoördinator, projectplanning en inkoop ten behoeve van woning- en utiliteitprojecten.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde en kennis en ervaring met de BIM methodiek. Je hebt tussen de 5 en 10 jaar ervaring in een soortgelijke functie en je bent een echte teamplayer. Zelfstandig, accuraat, proactief, en communicatief zijn woorden die bij jou op het lijf geschreven staan.

Aanbod

Naast een markconform salaris biedt de opdrachtgever een inspireerde en uitdagende informele werkomgeving met kansen op verdere ontwikkeling. Naast de passie voor bouwen en ontwikkelen heeft de opdrachtgever ook de ambitie om mensen de prikkelen, te inspireren en elkaar continue te verbeteren.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.