Werkvoorbereider/Projectleider Renovatie en Onderhoud – Rotterdam

Introductie

Onze opdrachtgever is op zoek naar een ervaren Werkvoorbereider / Projectleider met minimaal 7 jaar ervaring in renovatie en onderhoud op het gebied van utiliteitsbouw

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer gevestigd in de regio Rotterdam. Het bedrijf is actief op het gebied van restauratie en renovatie en nieuwbouw/verbouw in utiliteitsbouw.

Functie

U bent van A tot en met Z verantwoordelijk voor één of meerdere projecten. U ziet toe op een goede en tijdige voorbereiding en draagt indien nodig uw steentje bij aan de werkvoorbereiding en calculatie. U bewaakt de voortgang van uw projecten en handelt meer- en minderwerk af. U vervaardigt financiële rapportages voor het management en geeft gevraagd en ongevraagd advies. U onderhoudt contacten met uw opdrachtgevers en onderaannemers. U rapporteert aan de bedrijfsleiding en werkt nauw samen met uw collega projectleiders en de werkvoorbereiding.

Functie eisen

U heeft minimaal een afgeronde MBO of HBO opleiding Bouwkunde en minimaal 7 jaar ervaring als werkvoorbereider/projectleider in renovatie en utiliteitsbouw. U bent gewend te werken bij een kleinere organisatie. U bent cijfermatig sterk en u beschikt over goede contactuele en commerciële eigenschappen. U bent gedreven, representatief, enthousiast, een harde werker en u kunt goed in teamverband werken. Daarnaast bent u collegiaal en stressbestendig.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een zelfstandige functie waarin u veel vrijheid krijgt bij de uitoefening van uw functie.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Caroline Wassenaar 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.