Werkvoorbereider/Projectleider Renovatie en Onderhoud. – Rotterdam

Introductie

Gezocht, ervaren werkvoorbereider renovatie en onderhoud die ook een deel van de projectleiding voor zijn rekening neemt.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer gevestigd in de Regio Rotterdam. De organisatie telt circa 50 medewerkers en is gespecialiseerd in planmatig onderhoud, transformatie,nieuwbouw en renovatie/afbouw. Daarnaast streeft men naar kwaliteit met een no-nonsense mentaliteit.

Functie

U bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en in voorkomende gevallen de projectleiding van renovatieprojecten. Het contact met onderaannemers, de opdrachtgever en leveranciers neemt u voor uw rekening en u maakt vergelijkingen van de ontvangen offertes. Daarnaast geeft u advies over de bouwplaatsinrichting en zorgt u voor een correcte dossier opbouw. U ziet er op toe dat de werkzaamheden qua planning worden uitgevoerd en u bewaakt de kwaliteit. De bouwvergaderingen woont u netjes bij en u werkt nauw samen met uw collega werkvoorbereiders en projectleiders.

Functie-eisen

U bent minimaal in het bezit van een MBO diploma Bouwkunde en heeft aantoonbare affiniteit met renovatie en onderhoud. Verdere ontwikkeling vindt u belangrijk, u bent leergierig, gedreven en een echte aanpakker met de Rotterdamse mentaliteit. Daarnaast bent u niet snel uit het veld geslagen, communicatief vaardig en gericht om een goede samenwerking binnen het projectteam. Autocad, Word en Excel is niet nieuw voor u. Kwaliteit staat hoog bij u in het vaandel. U bent op korte termijn beschikbaar en woonachtig in Zuid-Holland.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een inspirerende werkomgeving. De arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed. Doorgroeimogelijkheden zijn volop aanwezig.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.