Werkvoorbereider/Projectleider – Leiden

Introductie

In verband met de groei van de opdrachtenportefeuille van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een gedreven werkvoorbereider / projectleider die toe is aan een vervolgstap.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote ontwikkelende aannemer gevestigd in de regio Leiden. Het bedrijf is met nameactief in nieuwbouw, zowel woningbouw als utiliteitsbouw.

Functie

U bent verantwoordelijk voor de aan u toegewezen projecten. Vanaf de werkvoorbereiding bent u betrokken bij uw projecten. U begeleidt uw projecten van A tot en met Z. U werkt nauw samen met uw collega projectleiders en uw uitvoerders en werkvoorbereiders. U rapporteert aan de directie.

Functie eisen

U heeft minimaal een afgeronde MBO of HBO opleiding Bouwkunde en minimaal 4 jaar ervaring als werkvoorbereider/projectleider. U kunt goed het overzicht bewaren en u bent communicatief vaardig. U bent vaardig met automatisering. U bent flexibel, een harde werker en u beschikt over een no nonsens mentaliteit.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een uitdagende zelfstandige functie bij met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Caroline Wassenaar 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.