Werkvoorbereider/Projectleider Duurzaam Bouwen – Sassenheim

Introductie

U bent die vooruitstrevende werkvoorbereider – projectleider die open staat voor een duurzamere manier van bouwen!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een klein regionaal opererend aannemingsbedrijf. Voor het bedrijf zijn 25 mensen werkzaam. Projecten worden in alle disciplines van de bouw gerealiseerd. Op dit moment ligt de nadruk op de woningbouw uit eigen ontwikkeling. De organisatie is vooruitstrevend wat betreft het duurzaam bouwen.

Functie

In deze functie bent u betrokken bij de nieuwbouw van woningen, uitsluitend voor particulieren. Tijdens de calculatiefase kunt adviezen uitbrengen betreft de verschillende bouwmethodieken en inkoop. U bereidt de projecten geheel zelfstandig voor en tijdens de uitvoering bent u het aanspreekpunt voor de opdrachtgever, uitvoering en onderaannemers.

Functie-eisen

Voor deze functie bent u in het bezit van een diploma HTS bouwkunde. Een van de belangrijkste eigenschappen die u dient te bezitten is dat u mee denkt in het vernieuwen van de bestaande bouwtechnieken. U staat open voor het verduurzamen van nieuwbouw woningen. Met uw technische kennis hebt u geen enkele moeite om uw collega’s in de uitvoering handreikingen te bieden en anderzijds neemt u net zo makkelijk deel aan een bouwvergadering en levert u daar waardevolle input.

Aanbod

Het betreft hier een detacheringsperiode van 8 maanden. Bij goed functioneren wordt u een vaste aanstelling geboden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.