Werkvoorbereider/Projectleider – Den Helder

Introductie

Een functie waarin u verantwoordelijk bent voor alle onderdelen van de bouw in de uitvoeringsfase.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een ontwikkelende aannemer in alle disciplines van de bouw. Zij kenmerkt zich door een zeer platte organisatiestructuur. Voor de organisatie zijn 30 mensen werkzaam en de projectgrootte kan oplopen tot 10 miljoen euro.

Functie

Onze opdrachtgever kent geen bedrijfsbureau. In de functie van projectleider bent u verantwoordelijk voor de calculatie van projecten uit de aanbestedingsmarkt. Bij gunning verzorgt u de inkoop, gehele werkvoorbereiding en stuurt u de uitvoering aan. U bent niet de projectleider die alleen vanaf kantoor de projecten wenst aan te sturen. U bent regelmatig op de bouw om de voortgang te bewaken. U bent in staat om met autocad kleine aanpassingen te vervaardigen.

Functie-eisen

U bent in het bezit van een diploma HTS bouwkunde en u hebt minimaal 8 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Daarnaast bent u in het bezit van het certificaat VCA VOL. U hebt ervaring met IBIS Trad, MS Project en AutoCad. Onze opdrachtgever is niet op zoek naar een “manager” maar naar een pragmaticus. U bent woonachtig boven de “lijn” Almaar – Hoorn

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst u direct een arbeidsovereenkomst aan te bieden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de UTA Cao.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.