Werkvoorbereider/Projectleider Bouw (Vaste Baan) – Noord Holland

Introductie

Je krijgt in deze functie met alle facetten van de bouw te maken. Je zult deels calculeren, je verzorgt deels de werkvoorbereiding en buiten stuur je de projecten aan.

Organisatie

Onze opdrachtgever met een meer dan 50 jarig bestaan, richt zich op de regionale markt voor particulieren en bedrijven, de kop van Noord Holland. Zij is actief in onderhoud en nieuwbouw van vrije sector woningen, kantoren en burgerwerk. Voor deze werkmaatschappij zijn 18 mensen werkzaam en voor de totale groep zijn 60 mensen werkzaam. De maximale projectgrootte loopt op tot € 3 miljoen. Het bedrijf wordt geleid door 4 jonge enthousiaste eigenaren.

Functie

Op dit moment stuurt de bedrijfsleider 17 CAO-ers aan. Calculatie en werkvoorbereiding wordt verzorgd door het bedrijfsbureau van de holding. Het aantal opdrachten neemt  nog steeds enorm toe en daarom kan de bedrijfsleider ondersteuning gebruiken.  Projecten worden voornamelijk 1 op 1 verkregen. na de calculatie pak jij het werk op. In sommige gevallen zal je op locatie moeten inmeten. Je zult zich bezighouden met de calculatie van meer- en minderwerk en het  voorbereiden van de projecten. Buiten lopen 2 ervaren uitvoerders maar gezien de toename van de projecten zal ook jij regelmatig de projecten moeten aansturen. Je controleert de kwaliteit, planning en bewaakt het budget. Op kantoor houd je de administratie van de lopende projecten bij.

Functie-eisen

Onze opdrachtgever is op zoek naar talenten met een diploma HTS bouwkunde. Een pré zou zijn als je voorafgaand een MTS opleiding hebt gevolgd. Daarnaast ben je in het bezit van een geldig VCA VOL certificaat en je hebt kennis van IBIS trad. Je bent een aanpakker, betrouwbaar, resultaatgericht en accuraat. Het bedrijf houdt er een directe manier van communiceren op na waar je tegen moet kunnen. Direct maar oprecht!

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst onze kandidaat direct en vast dienstverband aan te bieden, arbeidsvoorwaarden conform CAO en leaseauto.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel,  jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.

 

Deel deze vacature