Werkvoorbereider/Projectleider Bouw – Noord Holland

Introductie

Je krijgt in deze functie met alle facetten van de bouw te maken. Je zult deels calculeren, je verzorgt deels de werkvoorbereiding en buiten stuur je de projecten aan.

Organisatie

Onze opdrachtgever richt zich op de regionale markt voor particulieren en bedrijven. Zij is actief in onderhoud en nieuwbouw van vrije sector woningen, kantoren en burgerwerk. Voor deze werkmaatschappij zijn 18 mensen werkzaam. De maximale projectgrootte loopt op tot € 3 miljoen.

Functie

Op dit moment stuurt de bedrijfsleider 17 CAO-ers aan. Calculatie en werkvoorbereiding wordt verzorgd door het bedrijfsbureau van de holding. Het aantal opdrachten neemt de laatste tijd enorm toe en daarom kan de bedrijfsleider ondersteuning gebruiken. Je zult zich bezighouden met de calculatie van meer- en minderwerk, het deels voorbereiden van de projecten, aansturen van de mensen op de bouwplaats en je controleert de kwaliteit en bewaakt het budget.

Functie-eisen

Onze opdrachtgever is op zoek naar talenten met een diploma HTS bouwkunde. Een pré zou zijn als je voorafgaand een MTS opleiding hebt gevolgd. Daarnaast ben je in het bezit van een geldig VCA VOL certificaat en je hebt kennis van IBIS trad. Je bent een aanpakker, betrouwbaar, resultaatgericht en accuraat.

Aanbod

Het betreft in eerste instantie een detachering van 12 maanden. Bij goed functioneren kan je daarna een contract door onze opdrachtgever worden aangeboden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.