Werkvoorbereider/Projectleider – Alkmaar

Introductie

Wil jij mee groeien binnen een groeiende organisatie en jouw eigen projecten draaien als projectleider, solliciteer dan nu!
Door de gestage groei is er ruimte ontstaan voor een ondernemende projectleider die elk project kan managen. 

Organisatie

De organisatie is een ontwikkelende aannemer van diverse projecten in de woning, utiliteitsbouw, recreatie en hotels in de regio West Friesland.
Kernwoorden zijn ondernemend, samenwerken, betrokken en resultaatgericht.

Functie

Als projectleider ben jij verantwoordelijk voor de gehele projectorganisatie van initiatief tot en met nazorg. Je bent een geboren leider die de puntjes op de “i” zet en overzicht heeft over alle werkzaamheden. Je neemt de leiding in het bouwteam en zorgt voor een goede samenwerking.
Je bent verantwoordelijk voor de projectplanning, organisatie en uitvoering. Je signaleert eventuele afwijkingen en risico’s en stuurt tijdig bij.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een HBO bouwkunde diploma en in het bezit van het certificaat VCA VOL.
Het is een pré als je ervaring hebt in het aansturen van een projectteam. Verder ben je proactief, accuraat en resultaatgericht.
De voorkeur gaat uit naar projectleiders die woonachtig zijn boven de “lijn” Alkmaar – Hoorn

Aanbod

Naast een goed salaris bieden wij jou goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een leaseauto die bij de functie past. Bij goed functioneren krijg je een vaste aanstelling en ruimte om je verder te ontwikkelen binnen de organisatie.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.