Werkvoorbereider projecten (Vaste Baan) – Amsterdam

Introductie

Ben jij iemand die kostenbewust is en kennis heeft van automatiseringen dan zoeken wij jou!

Organisatie

De opdrachtgever is een gerenommeerd aannemingsbedrijf actief in de renovatie en onderhoudsprojecten. Het werkgebied is groot Amsterdam en voor de organisatie zijn 90 man werkzaam.Ketenintegratie, Lean Management, kwaliteitszorg en gecertificeerde duurzaamheid zijn geïntegreerd in de bedrijfsvoering.

Functie

Jij bentverantwoordelijk voor de voorbereiding van projectmatige werken. Je zorgt voor een tijdige levering van primaire en secundaire plannen, diverse schema’s en je bent klantgericht richting de opdrachtgevers. Je signaleert en registreert meer- en minderwerk, stelt eenvoudige meer-minderwerkbegrotingen op in overleg met uitvoerder;

Functie-eisen

Je bent minimaal in het bezit van een MBO bouwkunde diploma met minimaal 3 jaar relevante ervaring in een soortgelijke functie. Je bent communicatief vaardig, je bentnauwkeurig, resultaatgericht en kunt prioriteiten stellen.

Aanbod

Het gaat om een vast dienst verband waarbij het salaris nader wordt bepaald aan de hand van kennis en ervaring.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 0621824584

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.