Werkvoorbereider Projecten – Amstelveen

Introductie

Bent u de werkvoorbereider die in staat is om zelfstandig nieuwbouwprojecten voor te bereiden met een gemiddelde projectgrootte van 2,5 miljoen?

Organisatie

Met meer dan 40 jaar ervaring is dit familiebedrijf actief in alle disciplines van de bouw. Van nieuwbouw tot en met interieurbouw. Dit wordt gerealiseerd in zowel de woning- als utiliteitsbouw voor de particuliere en zakelijke markt. Voor de organisatie zijn 35 mensen werkzaam en de projecten worden gerealiseerd in de regio groot Amsterdam.

Functie

In de functie van werkvoorbereider bent u de schakel tussen de projectleider en uitvoering. Na de calculatie pakt u het project op. U verzorgt de technische en organisatorische werkvoorbereiding en daarnaast bereidt u de inkoop voor. Contracten tot 10K sluit u zelfstandig af. Tijdens de uitvoering houdt u veel contact met de uitvoering en wekelijks neemt u de projecten vanuit de keet door. U bewaakt het meer- en minderwerk, beheert de documentenstroom en u houdt de projectplanning bij.

Functie eisen

Voor deze vacature bent u minimaal in het bezit van het diploma MTS bouwkunde. U bent in staat om zelfstandig te werken. Naast uw ervaring als werkvoorbereider bent u bekend met de programma’s autocad, BIM, Ibis trad en Office.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst in eerste instantie een minimale detacheringsperiode van 7 maanden aan te gaan. Bij goed functioneren wordt u daarna een vaste aanstelling geboden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.