Werkvoorbereider Onderhoud en Verduurzamer. – Utrecht

Introductie

Wij zoeken een werkvoorbereider voor het regulier onderhoud en het duurzaam maken van de woningen.

Organisatie

Onze relatie is een grote vastgoedbeheerder van woningen door heel Nederland en is actief met het verduurzamen van de woningen.

Functie

Als werkvoorbereider bent u elke dag bezig met het onderhoud en het verduurzamen van de woningen. U doet opnames van de woningen, maakt een meerjarenonderhoudsplanning en coördineert u de projectvoorbereiding en uitvoering van de verschillende bouwactiviteiten.
Vandaag bent u bezig met planmatig onderhoud en de volgende dag met het duurzamer maken van de woningen. U bent constant bezig met het actueel houden van de meerjarenonderhoudsplanning en begroting. U werkt nauw samen met onze contractpartners u overlegt over de voortgang, technische staat en de kosten van het onderhoud. In verband met het duurzamer maken van de woning is een installatietechnische kennis een pré.

Functie-eisen

Om deze functie goed te kunnen uitvoeren is het belangrijk dat u de nodige ervaring heeft op het gebied van planmatig onderhoud en het verduurzamen van woningen. U bent goed in het voorbereiden en het controleren van de bouwwerkzaamheden tijdens de uitvoering. U bewaakt de begroting en adviseert en rapporteert de interne organisatie over de kwaliteit en voortgang.

Aanbod

U kunt bij ons rekenen op een salaris conform de Cao Woondiensten tot een maximale €4531 bruto per maand op basis van 36 uur.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.