Werkvoorbereider Onderhoud en Verduurzamer. – Utrecht

Introductie

Wij zoeken een werkvoorbereider voor het regulier onderhoud en het duurzaam maken van de woningen.

Organisatie

De organisatie is een grote vastgoedbeheerder van woningen door heel Nederland en actief met het verduurzamen van de woningen.

Functie

Als werkvoorbereider ben je elke dag bezig met het onderhoud en het verduurzamen van de woningen. Je doet opnames van de woningen, maakt een meerjarenonderhoudsplanning en coördineert de projectvoorbereiding en uitvoering van de verschillende bouwactiviteiten.
Vandaag ben je bezig met planmatig onderhoud en de volgende dag met het duurzamer maken van de woningen. Je bent constant bezig met het actueel houden van de meerjarenonderhoudsplanning en begroting. Je werkt nauw samen met onze contractpartners, je overlegt over de voortgang, technische staat en de kosten van het onderhoud. In verband met het duurzamer maken van de woning is een installatietechnische kennis een pré.

Functie-eisen

Om deze functie goed te kunnen uitvoeren is het belangrijk dat je de nodige ervaring hebt op het gebied van planmatig onderhoud en het verduurzamen van woningen. Je bent goed in het voorbereiden en het controleren van de bouwwerkzaamheden tijdens de uitvoering. Je bewaakt de begroting en adviseert en rapporteert de interne organisatie over de kwaliteit en voortgang.

Aanbod

Je kunt bij ons rekenen op een salaris conform de Cao Woondiensten tot een maximale €4531 bruto per maand op basis van 36 uur.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, aan de opdrachtgever ter beschikking stellen. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.