Werkvoorbereider – omgeving Nijmegen

Introductie

Wij zoeken een zelfstandig werkvoorbereider voor luxe woningbouw en appartementengebouw in de omgeving van Nijmegen.

Organisatie

Onze relatie is actief als een lokale maatschappelijk betrokken aannemer van nieuwbouw, renovatie en onderhoudsprojecten. Zij realiseren jaarlijks projecten in woningbouw, utiliteitsbouw en zorg- en onderwijsinstellingen.

Functie

Als werkvoorbereider wordt u ingezet op de realisatie van luxe woningbouwprojecten in de omgeving van Arnhem, Nijmegen en Den Bosch. U werkt nauw samen met de projectleider/uitvoerder en maakt u zelfstandig de planningen, werkschema’s en begrotingen. U controleert de tekeningen in Revit en indien nodig past u de tekeningen aan. U rekent alle hoeveelheden uit en koopt het project in. Tijdens de uitvoeringsfase bent u het aanspreekpunt.

Functie-eisen

Als werkvoorbereider heeft u ervaring met nieuwbouw projecten op gebied van woningbouw, utiliteitsbouw, verbouwingen, renovatie en onderhoud.

U heeft als werkvoorbereider een afgeronde opleiding MBO bouwkunde gevolgd en bent u bekend met Revit.
Als werkvoorbereider beschikt over de eigenschappen u bent leidinggevend, communicatief en sociaal vaardig en u bent bovenal vakbekwaam.

Aanbod

Wij bieden u een zelfstandige functie als werkvoorbereider in een enthousiast team van werkvoorbereiders en projectleiders. Daarnaast kunt u rekenen op een salaris conform werkervaring en UTA bouw cao.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.