Werkvoorbereider – Omgeving Hengelo

Introductie

Kom jij het beste tot je recht bij een familiaire bouwaannemer van kleinbouw, grootbouw in mooie en luxe woningbouw en utilitaire projecten zoals sportzalen, zwembaden, kantoren en zorgcomplexen, zoek dan niet verder en bel vandaag nog voor een afspraak!
Bij deze aannemer kom jij direct in dienst en is elke dag afwisselend en innovatief. Jij past hier innovatieve oplossingen toe aan de complexe en bijzondere projecten.

Organisatie

De aannemer werkt regionaal in de provincie Overijssel, waar de focus ligt op uitdagende projecten, familiair karakter en iedereen met plezier naar het werk komt en naar huis gaat. Er is aandacht voor jouw toekomst en jouw persoonlijke situatie.
Zo is flexibel werken en een werkweek van 36 uur per week bespreekbaar.

Functie

Je werkt in een klein team zelfstandig aan projecten, de ene keer een woningbouwproject en de andere keer aan een utilitair project. Je werkt nauw samen met de projectleider, calculator en uitvoerder en binnen dit team ben jij een belangrijke schakel omdat jij verantwoordelijk bent voor de werkbegroting, inkoop, planning, bouwtechniek en alle gesprekken hebt met externe partijen.

Je brengt alle risico’s, kansen, knelpunten in kaart en zorgt dat er tijdig beslissingen worden genomen in het proces.

Je doet de voorbereiding van nieuwbouw, transformatie, renovatie en onderhoud van woningen en kantoren. Je controleert de technische tekeningen in Revit en het past aan bij wijzigingen.
Het beoordelen van offertes van onderaannemers en leveranciers t.b.v. de inkoop en het vastleggen van contracten.

Naast het technische aspect heb jij een signalerende functie en hou jij het meer- en minderwerk bij.

Functie-eisen

De nieuwe collega heeft minimaal een MBO Bouwkunde diploma en onze voorkeur gaat uit naar kandidaten die minimaal 2 jaar werkervaring hebben als werkvoorbereider.
Heb je al ervaring met Revit, dan is dit een pré.

Om goed te slagen binnen deze organisatie is het belangrijk dat jij gestructureerd en planmatig kunt werken. Je in staat bent om verbanden te leggen en goed kan samenwerken.
Daarnaast ben je proactief en communiceer je op een prettige manier.

Aanbod

Werken bij een organisatie met 100 collega’s aan regionale projecten. Mogelijkheid tot flexibel werken en 36 uur per week.
Je komt in een collegiale werksfeer te recht, waar ruimte en aandacht is voor jou.

Korte lijnen, weinig reistijd, tijd voor privé en mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.

Salaris wat onderhandelbaar is ben je een junior dan hoort daar een passend salaris bij, heb je al ervaring en ben je ambitieus dan kan jij gaan onderhandelen over jou salaris.

Uiteraard is het UTA CAO van toepassing.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.