Werkvoorbereider Nieuwbouw (Vaste baan) – Zoetermeer

Introductie

Jij weet als geen ander dat er al heel wat werk is verricht voordat de eerste paal de grond is ingegaan. Hoe efficiënter het project is voorbereid, hoe soepeler de realisatie straks verloopt.

Organisatie

De opdrachtgever is een allround bouwer, of het nu gaat om nieuwbouw, transformatie, renovatie, onderhoud of beheer: zij zetten hun expertise in tijdens de héle levenscyclus van buurten en maken graag de cirkel rond. Met zo’n 350 medewerkers maken zij met plezier en vol trots buurten waar mensen prettig wonen. Dit doen ze nooit alleen maar samen met de opdrachtgevers, co-makers en vooral ook met de toekomstige bewoners.

Functie

De werkvoorbereiding en bouwlogistiek kent geen geheimen voor jou. Samen met de uitvoerder ben jij verantwoordelijk voor een goede voorbereiding en de uitvoering voor de nieuwe projecten. Jij gaat straks de werktekeningen controleren en registreren, je vraagt offertes op en controleert deze natuurlijk, je stelt natuurlijk hierbij ook de inkoopschema’s op. Je beheerst de projectkosten en zet afroepschema’s in elkaar.

Functie-eisen

Je bent minimaal in het bezit van een MBO bouwkunde diploma met HBO werk- en denkniveau. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in de werkvoorbereiding en je bent goed in het plannen en organiseren. Daarnaast ben je nauwkeurig en controleer je liever te veel als te weinig. Ook kan je goed zelfstandig werken doordat je goed weet wat er moet gebeuren.

Aanbod

Het betreft hier een vast dienst verband met eventueel een detacheringsperiode hieraan voorafgaand. Salaris wordt bepaald naar aanleiding van kennis en ervaring.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.