werkvoorbereider Nieuwbouw (vaste baan). – Veenendaal

Introductie

Wij hebben voor een goede opdrachtgever op basis van een werving en selectie procedure een vacature openstaan voor een enthousiaste Werkvoorbereider Woningbouw en Utiliteitsbouwprojecten. De Werkvoorbereider is eenzeer belangrijke functie binnen het projectteam. Jij controleert het tekenwerk, stelt de planningen en kostenbewaking op en je regelt de inkoop en jij bepaald de bouwmethodiek. Je doet dit niet alleen, je werkt nauw samen met de projectleider, uitvoerder en de calculator.

Organisatie

De opdrachtgever is een grote aannemer die met zijn tijd meegaat en veel waarde hecht aan vakmanschap, traditie, duurzaamheid, innovatie en volop ruimte biedt aan ontwikkeling voor de mensen in de organisatie. Ze geloven in de kracht van samenwerking. De opdrachtgever is betrokken bij vele nieuwbouw, onderhouds- en restauratieprojecten van woningen en utilitaire gebouwen.

Functie

Als werkvoorbereider werk je nauw samen met de projectleider en werk jij alle technische aspecten van het project uit op basis van contractstukken en tekeningen. Je overlegt met het projectteam wat onder leiding staat van de projectleider de bouwmethodiek, materieelinzet en detaillering van het project. Je stelt de planningen en begrotingen op en je signaleert alle mogelijke knelpunten.
Je voert de controle uit van het tekenwerk en de maatvoering en bereid je de inkoop voor.

Functie-eisen

In de functie van werkvoorbereider is het belangrijk dat jij het overzicht kan bewaren en jij de projectleden goed kan informeren over de voortgang en kostenbewaking van het project. Je kan goed overweg met Revit om alle tekeningen te controleren en alle mogelijke knelpunten kunt analyseren.
Wij vragen minimaal een MBO bouwkunde niveau 4 diploma en enige jaren ervaring als werkvoorbereider.

Aanbod

Je komt direct in dienst komt bij de opdrachtgever, je krijgt een salaris wat boven marktconform is en de daarbij behorende arbeidsvoorwaarden uit het UTA Bouw CAO. Je komt te werken in een leuk team en een goed georganiseerde en financieel gezond bouwonderneming, waar ruimte is voor innovatieve ideeën.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.