Werkvoorbereider Nieuwbouw m/v (vaste baan) – In het Oosten van het Groene Hart

Introductie

Werken als werkvoorbereider bij een Trotse aannemer van innovatieve en duurzame woningen

Organisatie

De organisatie is gevestigd in het Oosten van het Groene Hart en ontwikkeld haar eigen projecten of participeert in een bouwteam verband.

Functie

Als Werkvoorbereider ben je dagelijks actief in het projectteam en ben je verantwoordelijk voor de gehele werkvoorbereiding van het toegewezen project. Je werkt nauw samen met de projectleider en uitvoerder en je blijft betrokken als vraagbaak tijdens de uitvoeringsfase van het project. Alle projecten worden volgens het BIM proces uitgewerkt. Ik zoek een proactieve werkvoorbereider die kan werken met Navision/Docstream. Door jouw inzet verloopt het bouwproces op rolletjes.


Functie-eisen

Ben jij een ervaren werkvoorbereider die een afgeronde HBO bouwkunde opleiding heeft en minimaal 3 jaar ervaring in nieuwbouw volgens het BIM bouwproces werkt, dan nodig ik jou graag uit voor een kennismaking bij ons op kantoor.


Aanbod

Je komt te werken bij een Trotse aannemer en bij goed functioneren kan je bij deze aannemer een vaste aanstelling te gemoed zien, uiteraard kan je rekenen op een salaris conform de bouw cao en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.