Werkvoorbereider nieuwbouw en transformatie – Veenendaal

Introductie

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als werkvoorbereider Nieuwbouw of Transformatie van Woningbouw en Kantoorbouw, dan is dit jouw nieuwe werkplek.
Je komt te werken in een hecht team van een modelleur en een calculator. Door jullie samenwerking verloopt de gehele bouwproces soepel en is de planning realistisch. In de rol van werkvoorbereider coördineer jij alle activiteiten en ben jij het aanspreekpunt tijdens de uitvoeringsfase en betrokken tot en met de oplevering van het project.

Organisatie

De organisatie is een vrij jonge aannemer en valt onder een timmerfabriek waar de elementen in de houtbouw worden gefabriceerd. De aannemer is een bouwer van traditioneel, prefab in beton en HSB elementen. Projecten zijn divers, van woningbouw, recreatie woningen, villa’s, utiliteitsbouw en winkelbouw.
Kenmerkend is voor deze organisatie de aanpak mentaliteit en het maken van heldere afspraken en een goede voorbereiding en netheid op de bouw.

Functie

Je gaat nauw samenwerken met de calculator en modelleur om een goede voorbereiding te doen, het is jouw taak om alle activiteiten te coördineren en de uitvoerder te ondersteunen in de realisatiefase. Door de hechte samenwerking ben je al in een vroeg stadium betrokken en kan jij gevraagd en ongevraagd jouw advies geven. Je doet de controle van tekeningen en hoeveelheden. Je maakt de materiaalstaten en inkoopplanning en bouwplanning. je hebt overleg met externe partijen en je geeft ondersteuning waar nodig is in het proces.

Functie-eisen

Als werkvoorbereider heb jij al de nodige werkervaring opgedaan in de nieuwbouw en transformatie. De werkvoorbereider binnen deze organisatie werkt lean en is bekend met het BIM proces. Het is belangrijk dat jij flexibel, creatief, doortastent, besluitvaardig, realistisch, nuchter en een doener bent.
Jij bepaald de volgorde en planning en zorgt dat alles is voorbereid tot in de puntjes.
De ideale kandidaat heeft een HBO bouwkunde diploma en woont in de buurt van Veenendaal met een maximale reistijd van 35 minuten.

Aanbod

Je komt direct in dienst bij deze aannemer, je kan rekenen op een goed salaris wat past bij jouw werkervaring en jouw salaris is onderhandelbaar. Uiteraard zijn jouw arbeidsvoorwaarden conform de UTA CAO en staat er een auto klaar om naar de werken te rijden.
Het is een groeiende organisatie, waar jij aan mee kunt bouwen en als team bouw je aan het succes en daarmee aan je eigen ontwikkeling binnen de organisatie.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.