Werkvoorbereider Nieuwbouw 9066 – Amsterdam

Introductie

Bent u in staat om 4 tot 5 projecten tegelijk voor te bereiden? Zo ja, dan horen wij graag van u!

Organisatie

Het betreft hier een “klein” regionaal opererend aannemingsbedrijf dat zich voor 80% van haar tijd richt op de groot renovatie van woningen in opdracht van corporaties. Voor de overige 20% begeeft zij zich op de zakelijke en particuliere markt. Momenteel worden er ook nieuwbouwprojecten gerealiseerd en dan meer voor de complexere werken.

Functie

Voor de afdeling nieuwbouw zoeken wij een ervaren werkvoorbereider. samen met de projectleider en uitvoerder vormt u het projectteam. U bent geheel zelfstandig verantwoordelijk voor de technische en organisatorische werkvoorbereiding. Ook de inkoopvoorbereiding en het meer- en minderwerk behoren tot uw taken. Op dit moment zijn er 3 werken in uitvoering en 1 werk zal binnenkort worden opgestart. Voor deze 4 projecten zult u de werkvoorbereiding moeten overnemen. Uw werk wordt vanaf kantoor te Amsterdam verricht maar de projecten lopen door geheel Noord Holland.

Functie eisen

Voor deze functie bent u minimaal in het bezit van een diploma MTS bouwkunde en een geldig certificaat VCA VOL. Daarnaast bent u representatief, klantgericht, nauwkeurig en besluitvaardig. Voor deze functie bent u in het bezit van een rijbewijs en bent u woonachtig binnen een straal van 25 kilometer rondom Amsterdam.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst eerst een detacheringsperiode van 12 maanden aan te gaan. Bij goed functioneren wordt u een vast contract aangeboden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.