Werkvoorbereider – Middelburg

Introductie

Jij draagt graag zorg voor het beheersen van het complete bouwproces; werken aannemen, coördineren, begeleiden en budget/kostenbeheersing d.m.v. inkoop. Je voert de werken zelfstandig uit en kan altijd rekenen op ondersteuning vanuit de afdeling.

Organisatie

De opdrachtgever is sinds de jaren 60 al als bouwbedrijf werkzaam voor o.a. woningbouwverenigingen, beleggers, gezondheidsinstellingen, architecten, bedrijven en particulieren. Ze zijn actief in de woningbouw, nieuwbouw en utiliteitsbouw. Daarnaast zijn ze al jaren gespecialiseerd in onderhouds- en mutatiewerkzaamheden én grootschalige renovatieprojecten. Er heerst een transparante, tijdige en duidelijke communicatie. Iedereen wordt zoveel mogelijk betrokken bij het proces zodat iedereen goed op de hoogte is en zo voor alle partijen zo simpel en helder mogelijk te maken.

Functie

Jij gaat als werkvoorbereider het complete bouwproces beheren waarbij je moet denken aan werken aannemen, coördineren, begeleiden en budget/kostenbeheersing d.m.v. inkoop. Ook de kostenbewaking van nieuwbouw en grote verbouwwerkzaamheden voor ontwikkelaars, bedrijven, woningcorporaties en particulieren vallen in je takenpakket. Je legt verantwoording af aan de directie d.m.v. het opzetten van maandrapportage en het verstrekken van voortgangsinformatie. Naast de kerntaken en targets is er ruimte voor ontwikkeling.

Functie-eisen

Er wordt van jou verwacht dat je goede communicatieve vaardigheden bezit, je minimaal een afgeronde HBO diploma Bouwkunde hebt aangevuld met minimaal 5 jaar ervaring in de werkvoorbereiding in zowel de woning bouw als utiliteitsbouw.

Aanbod

Het betreft hier een vast dienst verband met voorafgaand een detacheringsperiode. Verder biedt de opdrachtgever de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen in een fijne werkomgeving met leuke collega’s. Het salaris wordt bepaald naar aanleiding van ervaring en niveau van de functie. Verder hebben ze goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de UTA-CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op je C.V., jou competentieprofiel, jou persoonlijke eigenschappen, jou wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jou toestemming ter beschikking stellen aan de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.