Werkvoorbereider Luxe Ver- en Nieuwbouw – Haarlem

Introductie

Uw werkzaamheden houden niet op bij sec de voorbereiding van de projecten. Er wordt meer van u verwacht!

Organisatie

Het betreft hier een klein aannemingsbedrijf actief in de luxe verbouw, renovatie en nieuwbouw. De projectgrootte varieert vanaf 600K tot 2 miljoen. Projecten worden vooral gerealiseerd in Amsterdam Oud Zuid en regio Haarlem/Bloemendaal. Voor het bedrijf zijn 19 mensen werkzaam waarvan 17 vaklieden.

Functie

Projecten worden vooral verkregen vanuit de aanbestedingsmarkt maar ook 1 op 1. In uw rol van werkvoorbereider bent u verantwoordelijk voor het gehele traject. Vanaf tekeningcontrole tot en met de 3-weekse planning. Ook de inkoopvoorbereiding valt onder uw verantwoording. U rapporteert direct aan de directeur/eigenaar.

Functie-eisen

Voor deze functie zou het ideaal zijn om zowel een diploma MTS als HTS bouwkunde te bezitten. U hebt de nodige ervaring in de werkvoorbereiding maar u bent ook in staat om kleinere projecten zelfstandig op te nemen en te calculeren. Onze opdrachtgever is tevens op zoek naar een collega die de organisatie verder vooruit kan brengen wat betreft automatiseringsvraagstukken. U bent in staat om zelfstandig te werken en toont de nodige initiatieven. U bent woonachtig in de regio Amsterdam en/of Haarlem.

Aanbod

In eerste instantie wenst de opdrachtgever een detacheringsperiode van 12 maanden aan te gaan. Bij goed functioneren wordt u daarna een vaste aanstelling geboden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.