Werkvoorbereider. – Leiden

Introductie

Heeft u 5 jaar ervaring als werkvoorbereider en bent u toe aan een volgende stap in uw loopbaan? Dan komen wij graag met u in contact.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote, ontwikkelende aannemer gevestigd in de regio Leiden. Het bedrijf is met name actief in woningbouw.

Functie

U gaat deel uitmaken van een team werkvoorbereiders dat de projectleiders en uitvoerders ondersteunt inzake de uitvoeringsvoorbereiding van met name woningbouwprojecten. Afhankelijk van de projectgrootte verzorgt u de werkvoorbereiding voor één of meerdere projecten. U zorgt voor een correcte projectadministratie en beheert de documentenstromen. U controleert tekenwerk en bewaakt de voorbereidings-schema’s en overige planningen. U maakt de tekeningen van de bouwplaatsinrichting en u onderhoudt contacten met onderaannemers en leveranciers. U signaleert meer- en minderwerk en beoordeelt ook werk- en keuringsplannen. U rapporteert aan de projectleiding.

Functie eisen

U heeft een afgeronde MBO of HBO opleiding Bouwkunde en minimaal 5 jaar ervaring als werkvoorbereider, bij voorkeur in woningbouw. U bent leergierig, gedreven en een echte teamspeler. U gaat uw verantwoordelijkheden niet uit de weg en u bent communicatief vaardig. U woont in Zuid-Holland. U bent geïnteresseerd in BIM en moderne contractvormen. U woont in Zuid-Holland.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een prima arbeidsvoorwaardenpakket. Daarnaast is er veel aandacht voor uw persoonlijke ontwikkeling.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden