Werkvoorbereider Infrastructuur – Almere

Introductie

Jij draagt zorg voor een volledige voorbereiding van de projecten zodat de uitvoering vlekkeloos haar projecten kan realiseren. Een verantwordelijke functie voor een diversiteit aan projecten.

Organisatie

Onze opdrachtgever is vanuit meerdere vestigingen als aannemingsbedrijf actief in de civiele techniek. Zo is zij actief in de civiele beton- en waterbouw, rail-infra, riolering, straatwerk en asfalt. Voor het bedrijf zijn 93 mensen werkzaam. Haar werkgebied is voornamelijk in de Flevopolder maar ook deels in de omliggende provincies.

Functie

Jij draagt mede zorg voor het goede verloop van de projecten in uitvoering. Aan de hand van bestek en tekeningen ben jij verantwoordelijk voor de technische- en organisatorische werkvoorbereiding. Het draait niet uitsluitend om de voorbereiding maar ook tijdens de uitvoering begeleid en bewaak je de projecten. Je hebt meerdere projecten onder jouw verantwoordelijkheid en je rapporteert aan de projectleider.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een diploma MTS civiele techniek en een VCA VOL certificaat is een pre. Mocht je deze nog niet hebben dan ben je wel bereid deze te halen. Je hebt bovendien een gedegen kennis van de RAW systematiek en met UAV gerelateerde contracten. Voor deze functie is enige assertiviteit gewenst. Daarnaast ben je grondig maar weet je ook het overzicht te bewaren. Je bent woonachtig in een straal van 45 kilometer rondom Almere.

Aanbod

Na een detacheringsperiode van 9 maanden en bij goed functioneren word je een vast contract aangeboden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100.

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.