Werkvoorbereider infra techniek – Omgeving Utrecht

Introductie

Wil jij werken bij een spraakmakende ingenieursbureau als werkvoorbereider en betrokken zijn bij mooie complexe infra projecten, dan ben jij bij deze opdrachtgever aan het juiste adres. Solliciteer vandaag nog, voor deze afwisselende, uitdagende en coördinerende functie.
Wat kan je verwachten in deze functie, je werkt nauw samen met de projectleider, heb je contact met opdrachtgevers en uitvoerders, bezoek je regelmatig het werk om de uitvoering te volgen.

Organisatie

De opdrachtgever is een ingenieursbureau wat actief is in de infra, geotechniek, bouw (maatvoering) en spoorinfra en werkt voor aannemers, gemeentes en provincie. Ze worden voor de meest uiteenlopende vraagstukken benaderd en gebruikt de meest geavanceerde hulpmiddelen voor het beste advies.

Functie

Als werkvoorbereider ga je werken aan grote en complexe infra projecten binnen het infra projectteam onder leiding van de projectleider. Binnen het projectteam heb jij een coördinerende functie en bereid je de werkzaamheden voor en controleer je alle tekeningen en technische gegevens. Jij bepaald alle hoeveelheden en stelt alle keuringsrapporten op.

Functie-eisen

Als werkvoorbereider werk je veel met geatomiseerde software programma’s zoals 3D Civil en AutoCAD en heb je een geldig rijbewijs B, want je bezoekt regelmatig de projecten in het veld.
Je bent communicatief vaardig zowel in woord als geschrift en signaleer je tijdig knelpunten en weet jij het project in goede banen te leiden.
Wij vragen minimaal een mbo Civiele Techniek opleiding en minimaal 3 jaar werkervaring bij een ingenieursbureau.
Voor deze rol is het belangrijk dat je goed zelfstandig kan werken.

Aanbod

Je komt te werken in een enthousiast team van specialisten en je krijgt een afwisselende functie binnen een toonaangevende ingenieursbureau.
Je kan rekenen op goede arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden binnen deze organisatie. Na de inleentermijn zal de organisatie jou een vaste baan aanbieden en het salaris wordt vastgesteld aan de hand van jouw kennis en ervaring.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.