Werkvoorbereider infra projecten – Zwolle

Introductie

Wil jij werken als werkvoorbereider binnen een gezellig en hardwerkend aannemersbedrijf en meegroeien met de ontwikkeling van het bedrijf? Solliciteer dan vandaag nog!

Organisatie

De organisatie is een gezellige onderneming en realiseert prachtige infra projecten in de provincie, Flevoland, Gelderland en Overijssel. Door de gestage groei binnen het bedrijf is er behoefte ontstaan aan nieuwe collega’s die mee willen bouwen aan de toekomst.

Functie

Als werkvoorbereider ben jij graag de teamspeler die meewerkt aan mooie infrastructurele projecten. Geen dag is hetzelfde. Je bent een goede coördinator van verschillende taken die door de dag heen gebeuren. Natuurlijk ben je elke dag met de projectvoorbereiding bezig, maar je moet ook alles in de gaten houden en alle telefoontjes beantwoorden. Je bestelt alle materialen en zorgt dat alle materialen en materieel tijdig op de bouwplaats zijn. Tijdens de uitvoering heb je veel contact met de uitvoerder en stel je de deelopdrachten op en regel je de Klic meldingen. Als werkvoorbereider schuif jij aan bij de bouwvergaderingen waardoor jouw betrokkenheid groot is en jij precies weet wat er speelt en kunt bijsturen waar nodig.

Je controleert de calculatie en maakt afspraken met alle onderaannemers en leveranciers. In deze rol is het belangrijk dat jij alle projectplanningen maakt en bewaakt.

Functie-eisen

De werkvoorbereider beschikt over minimaal een MBO civiele opleiding niveau 4 en heeft kennis van UAV en RAW en is handig met Excel. Omdat je vele contacten onderhoudt is het erg handig als je over goede overtuigende communicatieve vaardigheden beschikt.
Je werk vraagt om precisie en daarom zal je nauwkeurig en gestructureerd moeten kunnen werken.

Aanbod

Je komt te werken in een hecht team met enthousiaste werkvoorbereiders en een collegiale werksfeer. Je salaris is afhankelijk van jouw ervaring en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de Infra CAO. Naast een prettige werkomgeving kan je rekenen op opleidingsmogelijkheden binnen je vakgebied.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.